Bejelentés


ZALANATURA Jövőnk a természet!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Természetfotó sorozat magyarország folyóiról

Kiss Csanád vagyok, fotós. A vizek szemszögéből szeretném bemutatni állat és növényvilágunkat, tájainkat.

tovább >>


Telepítsen fészekodúkat kertjébe.

Odútelepítéssel kapcsolatos információkat megtalálja oldalunkon. Legyen Önnek is madárbarát kertje.

tovább >>


Kedves Kollégák!


Kiss Csanád vagyok, fotós. Azon tervem megvalósításán dolgozom, hogy végigevezek kenuval Magyarország összes nagyobb folyóján. Az út kb. 2000 km és legalább három évet vesz igénybe.Egy fotósorozat elkészítése  a célom, amelyet országos kiállítás sorozat és több média megjelenés követne. Minél szélesebb körben szeretném megismertetni mindenkivel a vizeink szépségét és fontosságát, az ország eldugott kincseit.
 
A vizek szemszögéből szeretném bemutatni állat és növényvilágunkat,
tájainkat. Ehhez több természetvédő egyesület, a Magyar Madártani Intézet munkatársai, erdészek, vadászok segítenek hasznos tudnivalókkal, szakmai tapasztalaikkal, hogy a legátfogóbb képet adhassam,
és a legpontossabban mutathassam be az aktuális állapotokat. Célom figyelemfelkeltés, a megőrzés lehetőségeinek ismertetése, valamint ritka növény és állat fajaink bemutatása.


Ezzel párhuzamosan a vízi sportok és a belföldi turizmus élénkítését, valamint a fotózás népszerűsítését tűztem ki célul. Kutatóutam végén tervezem egy képes album kiadását is. Utam során nagy hangsúlyt fektetnék a környezetvédelemre, így mindenfajta kezdeményezést szívesen fogadok, amellyel segíthetek.


Ezen levelemmel médiamegjelenési lehetőségeket keresek. A mellékelt PDF-ben megtaláltok minden hasznos információt és néhány fotót a tavalyi utakról.


Előre is nagyon köszönöm a segítséget, szép napot kívánok!


Kiss Csanad
www.lightcontrol.hu
www.vauvau.hu
+3670/333-9696 www.lightcontrol.hu
+3670/333-9696


Link szövege

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!